En dag på Mumin

 • 7.30
  Mumin öppnar. De minsta lämnas inne på lilla avdelningen, men kan enkelt sluta upp med syskon och vänner inne på stora fram till kl 9, då båda avdelningarna är tillsammans. Mumin serverar frukost mellan 8-8.30.
 • 9.00
  Varje avdelning går till sig och har samling. Under samlingen pratar man runt ett tema (se under Pedagogiken). Stora avdelningen har sin arbetsstund på fm.
  Den lilla avdelningen går ut en längre stund på fm, efter sitt mellanmål och samling.
 • 11.15
  Lilla avdelningen går in och byter blöjor och förbereder inför maten. Stora avdelningen går också in och dukar och förbereder.
 • 11.30
  Lunch för samtliga.
 • 12.00
  Lilla avdelningen går och lägger sig för en sovstund. Stora avdelningen har en lugn stund, där innan de går ut.
 • 14.30
  Vi äter mellanmål, är det fint väder så äter vi gärna utomhus. För de som är kvar är det fri lek, men efter kl 15 börjar en del barn hämtas hem. På vinterhalvåret är vi inne och pysslar och leker. På våren och sommaren är vi helst utomhus hela eftermiddagen.
 • 17.00
  Stänger vi Mumin för dagen.

  Våra aktuella öppethållande är under 2015/2016 7.30-17.00, men verksamheten hålls öppen i den omfattning som behövs med hänsyn till föräldrarnas/ vårdnadshavarnas behov.
  Barnen i förskolan erbjuds frukost, mellanmål fm, frukt, lunch och eftermiddags mellanmål. Maten är viktig för oss, vi serverar vegetariskt/fisk 3 ggr i veckan samt ekologiska råvaror i allra största mån. Barn som önskar specialkost är väldigt välkommet, men föräldrarna behöver då informera förskolan om detta när barnet börjar på förskolan.

O

Vi söker barn

Vi söker barn i åldrarna 1,5 - 5 år inför Augusti 2019, Fyll i vårt anmälningsformulär som ni finner i menyn uppe till höger för att bli placerade i kön.

 

Vid frågor ring oss på nummer 0701-488248
alt maila till
anmalningsformular@forskolanmumin.se.

d

Anmälan

För köanmälningar eller eventuella frågor vänligen kontakta:

Köansvarig

M0701-488248